Well Heeled (150ml) - fotkrem/maske med pedikyr sokker

En næringsrik fot maske med peeling effekt som gjør føttene silkemyke. Pedikyr sokkene medfølger for en mer intensiv behandling.Passer helt opp til størrelse 45-46. Tåler mange maskinvask ved 60 grader.

Leighon Dennys hemlige ingredienser:

Papaya og Ananas ekstrakt: fjerner skånsomt døde hudceller

Glyserin: tilfører fuktighet og gjør huden på føttene myk

Pepparmint: kjøler og gir en oppfriskende virkning

Gjør som proffen: Bruk daglig for å motvirke oppbyggingen av hard hud. Påfør rikelig og masser inn masken på føttene med fokus på områder med hard hud. Ønskes en mer intensiv behandling, sett på sokkene etter at masken er påført. La sitte på over natten og rens vekk all overflødig maske med varmt vann på morgenen. Sokkene tåler mange maskinvask ved 60 grader.

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Sole Pleasure (75ml) - fotkrem

Naturlig duft, anti-inflammatorisk og anti-mikrobialsk. Et usynlig og sterkt fuktgivende beskyttende "teppe" til føttene. Selv den tørreste hud blir myk og jevn grunnet unike ingredienser som sitrongress, may chang, peppermynte og grønn te.

Sole Rescue fotbalsam (75ml)

En hurtigvirkende intensiv og fuktighetsrik balsam som effektivt fjerner ru og hard hud på føttene.
Nyhet!

Time Repair (12ml) - Anti-ageing manikyrolje

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjør hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.

Time Repair (75ml) - Anti-ageing håndkrem

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dypvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.