Well Heeled (150ml) - fotkrem/maske med pedikyr sokker

En næringsrik fot maske med peeling effekt som gjør føttene silkemyke. Pedikyr sokkene medfølger for en mer intensiv behandling.Passer helt opp til størrelse 45-46. Tåler mange maskinvask ved 60 grader.

Leighon Dennys hemlige ingredienser:

Papaya og Ananas ekstrakt: fjerner skånsomt døde hudceller

Glyserin: tilfører fuktighet og gjør huden på føttene myk

Pepparmint: kjøler og gir en oppfriskende virkning

Gjør som proffen: Bruk daglig for å motvirke oppbyggingen av hard hud. Påfør rikelig og masser inn masken på føttene med fokus på områder med hard hud. Ønskes en mer intensiv behandling, sett på sokkene etter at masken er påført. La sitte på over natten og rens vekk all overflødig maske med varmt vann på morgenen. Sokkene tåler mange maskinvask ved 60 grader.

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Smooth Your Sole - fotfil

Gjør det enkelt å fjerne tykk, tørr hud fra hæl og fotsåle. Smooth Your Sole er en "enkel å bruke" fot fil for rask fjerning av tykk og hard hud. Bruk den når føttene er varme og fortsatt litt fuktige etter et fotbad. Behagelig grepp og lett å holde ren.

Crushed Grape 12ml

Denne nydelige og kremfargede druenyansen er ideell for dag- eller kveldsbruk. En chic farge som alltid vil være i tiden.

Miracle Drops (12ml) - hurtigtørking av neglelakk

Tørker neglelakken rask. En blanding flyktige silikoner som radikalt reduserer lakkens tørketid. Lakken er berøringstørr på sekunder. Miracle Drops forhindrer at det oppstår flekker på lakken, samtidig som den gir glans til både negler og neglebånd.

Just Perfect 12ml

En tidløs farge med varme og rafinnement. Den nøytrale nyansen gir neglene en varm tone og en vakker finish.