TOP THAT! Gellakk system

Basert på aller seneste teknologi forvandler TOP THAT! vanlige neglelakker til gel. Perfekt for de som ønsker å forvandle sine vanlige lakker til en fantastisk high gloss gel med en hard beskyttende overflate som holder lenge. Sitter i opp til 2 uker. Les mer under!

TOP THAT! Topcoat Gel System kan brukes til ALLE normale neglelakk merker og typer. Du kan bruke den favoritt fargen du allerede har i vanlig lakk og slipper å kjøpe dyre gel nelglelakk behandlinger i salong. Resultatet er fantastisk og gir neglene både en diamant strålende og meget hard og beskyttende gel overlakk som varer opp til 14 dager. Og ikke minst - du fjerner gel lakken enkelt og uten noen problemer med TOP THAT! (inngår i kittet).

Inneholder: Komplett kitt med LED/UV lampe, TOP THAT! herdende Gel Coat, Duplex Buffer, Hoof Stick og TOP THAT! Cleanser for å gi deg et perfekt og enkelt gel manikyr system for hjemmebruk.

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Marvel Balm (30ml) - lepper/neglebånd

En vidunderbalsam som fikser det meste! En lett, blomsterduftende salve som roer og tilfører næring til tørre neglebånd, negler og lepper. Perfekt når man raskt ønsker å tilføre fuktighet til ekstra tørr hud på albuer og lepper. En rik formel basert på druekjerneolje, vitaminer og mineraler. Også ideell for å forebygge rynker. Salven kan også brukes for å gi leppene mer fylde.

Active - Build Trio kit - rens/oppbygging/beskyttelse

Behandlingskittet er løsningen for tynne, flisete og svake negler. Inneholder alle tre Active-Build produktene og alt du trenger for å få nye, sunne negler. Produktene baserer seg på naturlige ingredienser og medisinsk vitenskap for å styrke neglen og neglebåndet. De kan brukes separat, men gir maksimal effekt hvis de brukes sammen i en og samme behandling. Les mer under!

Nail Illuminator (12ml) - Bleking/Oppbygging/Underlakk

En blekende og oppbyggende underlakk for neglen

Essential Remover (150ml) - neglelakkfjerner

Fjerner effektivt neglelakk. Essential Remover inneholder ingredienser som tilfører neglplaten fukt og styrker den samtidig som den beskytter mot sprø negler. Den teknisk avanserte blandingen er acetonfri og trygg for både naturlige og kunstige negler.