Time Repair (50ml) - Anti-ageing manikyrolje (Proff)

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjør hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.

Time Repair er en revolusjonerende "anti-age" produktserie for hender og negler. Du kan skjule meget men ikke dine hender. Serien tilfører dyptvirkende fuktighet til hender og negler og motvirker effektivt aldringstegn. Ikke testet på dyr. Time Repair  serien består av tre produkter samt i tillegg en gaveeske som inneholder alle tre produktene til en gunstig pris.

Time Repair Anti-ageing Miracle Oil - Leightons hemmelige ingredienser:

Timecode TM: en kraftfull anti-aldringssubstans som reduserer fine linjer og rynker

Nypeolje: tilfører fuktighet og motvirker rynker

Vitamin A: en kraftfull anti-oksydant

Olivenolje: tilfører fukt og næring til huden

Tea tree olje: betennelsesdempende og beroligende

Tips:

Påfør oljen på hendene, neglene og neglbånden og masser inn til oljen er helt absorbert. For et perfekt resultat bruk den sammen med Time Repair håndkrem for å få en dyp næringstilførende behandslingsvirkning

 

 

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Renovate - fukt/styrke ( 10ml krem) inkl. liten Duplex Buffer

Renovate er en svært konsentrert behandlingskrem for negler som trenger mer TLC. Detox for neglene.Inneholder 7 essensielle oljer for å friske opp og tilføre fuktighet til neglene. Gir nye og friske negler på to uker. Renovate inneholder også diamantstøv partikler som jevner ut og polerer sprukne og flisete negler. Brukt sammen med DUPLEX buffer (følger med i esken) gir Renovate neglene dine en førsteklasses behandling!

Crystal Nail File liten (135mm) i aluminium boks) - neglefilenes Rolls Royce

Neglefilenes "Rolls Royce". Forvandler neglene til støv og gjør filingen rask og enkel. For alle negletyper. Ulikt andre filtyper så kan Crystal Nail File brukes i sagbevegelser frem og tilbake. Den unike filoverlaten har en livstidsgaranti mot normal slitasje, forsegler endene på neglene og motvirker splittede negler.

Time Repair (150ml med pumpe) - Anti-ageing håndkrem (Proff)

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dyptvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.