Tilbud leppestift

Vis som Rutenett Liste
Sortér på

Catwalk Queen Lip Dual (high gloss)

En farge som passer alle hudtyper og aldre. En perfekt hverdagsfarge med en glossy effekt. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny Supermodel. Les videre under.

Deal With It Lip Dual (matt)

Varm, matt rosa i en dristig farge. Det perfekte utseende for lepper som vil bli lagt merke til! Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny All About Me.

High Profile Lip Dual (high gloss)

En metallisk bærfarget glansfarge med glimmer. Perfekt for kveldsanledninger. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Best Seller fra Leighton Denny.

Hot For Chocolate Lip Dual (matt)

En varm, brun kaffefarge - perfekt for mørkere hud. Har en matt finish. Prøv den sammen med high gloss lakken Chocoholic. Les videre under!

Hot Gossip Lip Dual (matt)

En het korallfarge med en matt finish. Perfekt for varme hudtoner. Fargen vil lyse opp ethvert antrekk. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken I Love Juicy fra Leighton Denny! Les mer under.

Impeccable Pink Lip Dual (matt)

En matt korallrosa farge. Ideell for å gi lysere hud et snev av glam. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny Just Perfect. Les videre under!

Love That Red Lip Dual (matt)

En dyp, bær/brun/rød farge med en matt avslutning for lepper som ønsker å gjøre inntrykk. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Passion fra Leighton Denny! Les mer under.

Ravishing Red Lip Dual (matt)

Den ultimate klassiske røde med en matt overflate - passer for alle og skaper en perfekt "trutmunn" look. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Provocative fra Leighton Denny! Les mer under.

Sheer Bravery Lip Dual (high gloss)

En vampete, dyp plommefarge. Perfekt for høst/vinter og vil bidra til at du blir lagt merke til. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Rebel fra Leighton Denny.