Tilbud

På denne siden vil det fra tid til annen legges ut tidsbegrensede tilbud på forskjellige produkter. Alle produkter er fra det vanlige sortimentet med Leighton Denny Expert Nails høykvalitetsprodukter.

Vis som Rutenett Liste
Sortér på

Grooming Essentials behandlingssett negler

En "quick fix" for enkel og effektiv neglepleie. Et "must" for alle som er opptatt av velpleide og vakre negler.

Bio Build kit - rens/oppbygging/beskyttelse

Behandlingskittet er løsningen for tynne, flisete og svake negler. Inneholder alle tre Bio-Build produktene og alt du trenger for å få nye, sunne negler. Produktene baserer seg på naturlige ingredienser og medisinsk vitenskap for å styrke neglen og neglebåndet. De kan brukes separat, men gir maksimal effekt hvis de brukes sammen i en og samme behandling. Les mer under!

Brilliance neglbehandlings kit - rens/bleking/behandling

Behandlingskittet anbefales for matte og misfargede gule negler. Inneholder alle tre BRILLIANCE produktene og alt du trenger for å få nye, sunne negler. De kan brukes separat, men gir maksimal effekt hvis de brukes sammen i en og samme behandling. BRILLIANCE inneholder blant annet ingredienser som bleker neglen slik som hydrogen peroxide, og avocado-olje som fuktbehandler og pleier samtidig. Merkbart resultat etter ÉN behandling! Les mer under!

Remove & Go (60ml) - neglelakkfjerner

Den lille praktiske burken inneholder ESSENTIAL REMOVER og de samme nyskapende ingredienser som holder neglene i tipp topp stand. Mindre klin og jobb. Den ultimate neglelakk fjerner i veske format. Bomullpads trengs ikke. Stikk bare ned neglen i burken og vips så er lakken borte!

Marvel Balm (30ml) - lepper/neglebånd

En vidunderbalsam som fikser det meste! En lett, blomsterduftende salve som roer og tilfører næring til tørre neglebånd, negler og lepper. Perfekt når man raskt ønsker å tilføre fuktighet til ekstra tørr hud på albuer og lepper. En rik formel basert på druekjerneolje, vitaminer og minderaler. Også ideell for å forebygge rynker. Salven kan også brukes for å gi leppene mer fylde.

Diamond VIP Buffer

Diamond VIP bufferen bruker diamantmaterialer lignende de som brukes i høyteknologiske produkter. 10% diamant sammen med andre forsiktig slipende partikler gir neglene en glatt, jevn og skinnende overflate.

Crystal Nail File liten (135mm) i aluminium boks) - neglefilenes Rolls Royce

Neglefilenes "Rolls Royce". Forvandler neglene til støv og gjør filingen rask og enkel. For alle negletyper. Ulikt andre filtyper så kan Crystal Nail File brukes i sagbevegelser frem og tilbake. Den unike filoverlaten har en livstidsgaranti mot normal slitasje, forsegler endene på neglene og motvirker splittede negler.