Keepsake - over/underlakk/CC lakk/behandling

Perfekt gi bort gave. Eller en unik mulighet å prøve 5 av våre Leighton Dennys kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Alt i en lekker gaveeske! SE under for mer info om den enkelte produkt.

- Double Up, en ny 2-i-1 over og underlakk i en og samme flaske!

- Bare It All, en ny neglebehandlings polish!'

- Rock Solid, en ny polish som gir deg sterkere negler!

- In The Gloss, en ny overlakk som gir en unik "gel" glans til neglene!

- Easy Peel, en ny underlakk som gjør at du enkelt kan fjerne all lakk fra neglene på       sekunder uten å bruke neglelakk fjerner. Perfekt også for å fjerne glitterlakk!

    

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Duo File 180/240 (2 filer/pakke) - dobbeltsidig neglefil

To forskjellige filoverflater. Den ene siden er litt grovere enn den andre. En perfekt fil for daglig bruk. Fil neglen fra sidene inn mot midten i lange jevne bevegelser. TIPS: Hold alltid neglene i samme lengde. His du brekker en negl så fil de øvrige slik at alle er i samme lengde.

Bohemian Spirit 12ml

En nostalgisk dempet lavendelfarge med en lett perle touch.

Time Repair (75ml) - Anti-ageing håndkrem

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dypvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.

Time Repair (12ml) - Anti-ageing manikyrolje

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjør hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.