Keepsake - over/underlakk/CC lakk/behandling

Perfekt gi bort gave. Eller en unik mulighet å prøve 5 av våre Leighton Dennys kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Alt i en lekker gaveeske! SE under for mer info om den enkelte produkt.

- Double Up, en ny 2-i-1 over og underlakk i en og samme flaske!

- Bare It All, en ny neglebehandlings polish!'

- Rock Solid, en ny polish som gir deg sterkere negler!

- In The Gloss, en ny overlakk som gir en unik "gel" glans til neglene!

- Easy Peel, en ny underlakk som gjør at du enkelt kan fjerne all lakk fra neglene på       sekunder uten å bruke neglelakk fjerner. Perfekt også for å fjerne glitterlakk!

    

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Duo File 180/240 (2 filer/pakke) - dobbeltsidig neglefil

To forskjellige filoverflater. Den ene siden er litt grovere enn den andre. En perfekt fil for daglig bruk. Fil neglen fra sidene inn mot midten i lange jevne bevegelser. TIPS: Hold alltid neglene i samme lengde. His du brekker en negl så fil de øvrige slik at alle er i samme lengde.

Undercurrent 12ml

En svært luksuriøs lakk med en dyp "mosegrønn" svart-farge. En klassisk motvekt mot den ellers så klassiske rød-svarte. Meget sofistikert og svært elegant!

Steel Appeal 12ml

En nøytral gråfarge som kompletterer svart på en perfekt måte. Har en myk, skimrende tone.

Time Repair (75ml) - Anti-ageing håndkrem

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dypvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.