Sole Rescue fotbalsam (75ml)

En hurtigvirkende intensiv og fuktighetsrik balsam som effektivt fjerner ru og hard hud på føttene.

Sole Rescue peeler og bryter ned tørr og hard hud samtidig som den mykgjør og holder på hudens naturlige oljer. Gir rask lindring og fjerner døde hudceller.

Påfør Sole Rescue på rene og tørre føtter. Masser inn på fotsåle og hel med sirkulære bevegelser.

Inneholder:

Urea - hydratiserer ekstremt tørr hud samt holder på fuktighet.

Sheasmør - stimulerer kollagenproduksjon og hudens elastisitet.

Melkesyre - egnet for sensitiv hud. Bryter varsomt ned død hud og bygger opp ny.

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Skin Softener - Fot/ 1 behandling (2 + 2 pads i hver pakke) - (Proff)

Pakken inneholder 2 stk Skin Softener pads for behandling av hæler samt 2 pads for behandling av øvrige trykkbelastede områder . Produktet er basis i den 15 minutter effektive fotbehandlingen. Se mer under! Hovedingredienser: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Ethyl Alcohol, Carbomer, Citri Acid og Lactic Acid. Spør oss gjerne om detaljert ingrediensliste.

Rock Solid (12ml) - underlakk og styrkende behandling

Styrkende neglebehandling med kun et lag Rock Solid. Perfekt hvis du ønsker en negleforsterkende behandling og en underlakk som beskytter og stimulerer negleveksten. For alle negletyper. Se ingredienser under.

Smooth Your Sole - fotfil

Gjør det enkelt å fjerne tykk, tørr hud fra hæl og fotsåle. Smooth Your Sole er en "enkel å bruke" fot fil for rask fjerning av tykk og hard hud. Bruk den når føttene er varme og fortsatt litt fuktige etter et fotbad. Behagelig grepp og lett å holde ren.

Crushed Grape 12ml

Denne nydelige og kremfargede druenyansen er ideell for dag- eller kveldsbruk. En chic farge som alltid vil være i tiden.