Proff/Salong

Vi er en utfordrer i bransjen og fører alt av kvalitetsprodukter innenfor neglelakker, neglepleie, hånd -og fotpleie.

Utfordrer gjennom at vi kun tilbyr produkter av høy kvalitet til riktige priser som vi vet at våre kunder vil bli fornøyde med. Utfordrer gjennom at vi er en rask og fleksibel leverandør, lett å komme i kontakt med, har korte leveringstider og stiller med fagkyndig hjelp og råd uten forpliktelser for våre kunder. Salonger som ønsker å ta inn og satse på våre produkter tilbys 1 dag gratis produkt opplæring med diplom. Ingen av våre produkter eller produktingredienser er testet på dyr.

Vi er også en utfordrer gjennom at våre proffkunder ikke trenger å bestille obligatoriske og kostbare oppstartspakker, sessongkolleksjoner eller stativløsninger. Men hvis ønskelig kommer vi gjerne med forslag tilpasset den individuelle salongens behov. Bestillinger gjøres i vår nettbutikk for proff www.bedrift.skinnordic.no (registrering og innlogging er påkrevd) eller på mail til post@skinnordic.no

Dere finner her både behandlingsprodukter for salong samt videresalgs produkter. NB. for å kunne handle til innpriser kreves at kursbevis/diplom for godkjent fagutdanning fremlegges. 

Vi er en eksklusiv distributør i Norge av alle Leighton Denny Expert Nails produkter for negler, hender -og føtter, Gel lakker (LonGELity fra Leighton Denny), pedikyrproduktene i Callus Peel serien samt Magis folier for effektiv fjerning av Gel.  

Hvis du driver/jobber i en salong, på en skole, kurssted eller at du har en utdannelse innen faget kontakt oss på post@skinnordic.no eller ring 41762846 for ytterligere informasjon.

Vi har eget showroom på Nordstrand i Oslo og holder også produktkurser med diplom i manikyr, pedikyr og LonGELity gel. 

Vi søker nye salonger og skoler som kunder i Norge. Ønsker du å bli en? Kontakt oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!