Rød

Vis som Rutenett Liste
Sortér på
Vis per side

Attention Seeker 12ml

En vibrerende kirsebær rødfarge med et ekstra flimmer for å skape en dyp og sofistikert, men samtidig frekk "look".

Best Seller 12ml - Verdens stjernenes valg!

Bestseller var fargen mange av våre testbrukere valgte ut som en favoritt når fargeområdet ble utviklet, så hva annet kan den kalles enn Bestseller? Prøv den gjerne sammen med leppestiftet High Profile Lip Dual.

Caught Red Handed 12ml

En virkelig favoritt som har fått strålende kritikk av mange skjønnhetsmagasiner! En lys rød farge som gir et "slemt", men samtidig hyggelig inntrykk. Suveren fargedybde, et metallisk 3-D flimmer og en utrolig høyglans!

Feel The Burn 12ml

En varm og jordnær lakk, men samtidig svært sofistikert - en lakk med stor selvsikkerhet. Bruk den gjerne sammen med din "lille sorte" favoritt. Du vil garantert dele ut kveldens knock out!

I Love Juicy 12ml

En dyp og rik korallfarge. En solfylt tone som er varm og levende. Prøv den gjerne sammen med leppestiften Hot Gossip Lip Dual.

Paparazzi 12ml

Paparazzi er perfekt for de som ønsker å bli lagt merke til. Et fyrverkeri av en farge som også er flott på korte negler.

Passion 12ml - Verdens stjernenes valg!

Passion er en klassisk og sofistikert rødfarge med rendyrket stil og glamour. Prøv den gjerne sammen med leppestiften Love That Red Lip Dual.

Pillow Talk 12ml

En dyp rosafarge med snev av vin-nyanse. Saftig bærtone med en sensasjonell glans-finish.

Pretty In Plaid 12ml

Mørk tranebærrød farge med gull og rødt glitter. Fremstå med klasse og stil med denne tranebærnyansen som er preppet med glitter i rødt og gull.
Nyhet!

Provocative 12ml - Verdens stjernenes valg!

Provocative er en klassisk rødnyanse. Kompletterer perfekt den "lille sorte". Prøv den gjerne sammen med leppestiften Ravishing Red Lip Dual.

Radiant Rhea 12ml

Rhea - jordens gudinne, er gjort levende i denne varme og glossy mahogni-nyansen. Har en myk metallic-rød finish.

Vamp 12ml - Verdens stjernenes valg!

Vamp er en moderne klassiker. Glem alt du har hørt om at sterke farger trenger lange negler. Vamp er flott også på korte negler!

Viva La Diva 12ml

Viva La Diva vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden! Denne lakkfargen vil virkelig forløse ditt indre som ønsker å fremstå som en DIVA. Dette er en levende rødfarge som vil påkalle oppmerksomhet!

Fever Pink 12ml

La varmen stige med denne mørkrosa magentafargen.

Firecracker 12ml

Flammende kubansk korallfarge.

Vintage Chic 12ml

En vinrød "vintage" nyanse som minner om luksuriøs fløyel.