Metallic farger

Sortér på
Vis per side

Diamond Diva 12ml

Rett og slett en fantastisk farge som ser ut som smeltet sølv på neglen. Diamond Diva kan brukes på negletippen sammen med mange forskjellige farger for å skape en "Funky" fransk look.

Miss Behavin 12ml

Litt annerledes enn mange andre lakker. En midnattsblå farge som opprinnelig ble lansert som en sesong/kolleksjon-farge, men som ble så populær at den bare var nødt for å bli værende i basissortimentet! En av de lakkene som selger som bare det!

Jailbird 12ml

Fengselfugl eller en paradisfugl? Jailbird appellerer med blågrønne hint og gir neglene en lett metallisk skimmer. Hvorfor være en kjedelig spurv når du kan være en eksotisk fugl?

Sugar & Spice 12ml

En lett kremfarge med et sukkertøy-glitter som er uimotståelig! Bruk den over en negl med hvit negletupp, så får du en fantastisk fransk manikyr!

Leading Lilac 12ml

Denne glitrende, lilla lakken gir omgivelsene et inntrykk av at du bevisst ønsker å nedtone inntrykket av glamour, samtidig som at den er der! Kan det bli mer sofistikert? En svært holdbar farge som passer perfekt til de fleste hudtyper.

No Comment 12ml

Denne lakken er bare GLAMOUR! Fargen sier alt om omgivelsene. Hemmelighetsfull, med undertoner av mørke plommer og en fantastisk dybde i kombinasjon med en elektrisk glans. Er det noe mer å si?

Eclectic Vibe 12ml

Elektrisk og dekorativ gullfarge med en touch grønn nyanse.

Serendipity 12ml

Romantisk og skimrende lys rosa farge med perleinnslag.
Nyhet!

Free Spirit 12ml

Frigjør ditt indre med denne "new age" inspirerte glitterfargen i roségull.
Nyhet!

Queen Heera 12ml

Heera - gudinnenes dronning, er gjort levende med denne metallic-gylne fargen, som når den tørker får en flott chrome-finish.

Aphrodites Love

Kjærlighetens gudinne fremstår på sitt beste med denne olivenaktige tonen med elektriske purpurnyanser!

Twinkle Twinkle 12ml

En høyglans neglelakk, som glitrer som en stjerne.

Angel Dust 12ml

En klarlakk med "millioner" av sølvgnistrende partikler. Nydelig på egenhånd eller som et toppstrøk over hvilken som helst farge.

Bronzed Babe 12ml

En perfekt dag- eller kveldsfarge som passer alle hudtyper og alle anledninger. En varm og klassisk nyanse.

Butterfly Wings 12ml

En perfekt farge på egenhånd eller som del av en fransk manikyr. Perfekt for kvinnen som skal stå brud!

Caught Red Handed 12ml

En virkelig favoritt som har fått strålende kritikk av mange skjønnhetsmagasiner! En lys rød farge som gir et "slemt", men samtidig hyggelig inntrykk. Suveren fargedybde, et metallisk 3-D flimmer og en utrolig høyglans!

Inkjet 12ml

En fabelaktig rik blåfarge med en finish som det mest kostbare og luksuriøse silke.

Over The Rainbow 12ml

En eksplosjon av multi-farget glitter. Et ideelt tilbehør for spesielle anledninger!

Rebel 12ml

Plysj og dramatikk! En pulserende lilla som uttrykker sikker stil.

Steel Appeal 12ml

En nøytral gråfarge som kompletterer svart på en perfekt måte. Har en myk, skimrende tone.

Athena Divine 12ml

Athena - visdommens gudinne, er en ustoppelig kraft i denne midnattsblå fargen iblandet lekker rosa, blå og fiolett glitter.

Tell Me Aurora 12ml

Aurora - soloppgangens gudinne, gnistrer med denne perlelignende fargen. Gylne og holografisk-lignende glitter gir håp om at solen bryter igjennom igjen!

Venus Desire 12ml

Venus - skjønnhetens gudinne, lar neglene stå for praten med denne varme, dype sjokoladefargen. Iblandet fine gullfragmenter som gir en perfekt skimrende finish.

Golden Girl 12ml

En blendende gullfarge som får dine negler til å ligne iøynefallende juveler og kostbare smykker!

Tinseltown 12 ml

Fargen krever oppmerksomhet! En glans som glittrer gjennom natten. En kraftig fiolett farge med holografiske gull glitter i en klar baselakk.

Spread The Sparkle (12ml) Vegan og 11-free

En spesiell effekt farge med aluminium partikler. Fargen er i en sjøskjell rosa tone men gir en multi dimensjonal effekt som aktiveres med en overlakk. For eksempel Leighton Denny Crystal Finish eller med hvilken som helst annen overlakk.
Nyhet!

Temptress 12ml

En fantastisk glitrende rubinfarge.

Best Seller 12ml - Verdens stjernenes valg!

Bestseller var fargen mange av våre testbrukere valgte ut som en favoritt når fargeområdet ble utviklet, så hva annet kan den kalles enn Bestseller? Prøv den gjerne sammen med leppestiftet High Profile Lip Dual.