Holographic

Holographic

En helt spesiell fargetrio hvor du kan eksperimentere frem din egen "look". Hver av lakkene gir neglene en matt glans som ligner semsket skinn. Den matte effekten gir en veldig interessant vri på en velprøvd formel. Hvis du ønsker em mer glinsende finish så topp med en overlakk. Start først med et tynt første strøk fulgt av et andre litt tykkere strøk som jevner ut eventuelle ujevnheter. Lakken tørker utrolig fort og er berøringstørr etter et par minutter. De av dere som er kjent med matte lakker vet at det er en forutsetning at neglen er jevn og uten riller for et best mulig resultat. Hvis du er usikker - start gjerne med en underlakk.

Holographic er en blå/purpur/silver trio som virkelig vekker oppmerksomhet!

Sortér på
Vis per side

Hollo Skye 12ml

Denne krom og horisontblå duoen skaper et hypnotiserende inntrykk av stråler og glitrende lys. Len deg tilbake og nyt disse vakre regnbuefargene med en klar, blå himmel i bakgrunnen!

Hollo Rose 12ml

Sølv med gull, rosa duo kromflimmer, og en skinnende glans av hologlitter over det hele, gir en flott multi-krom effekt.

Hollo Silva 12ml

En krom-sølv med gull, rosa duo kromflimmer, og en skinnende glans av hologlitter. Denne engleaktige skjønnheten minner oss på at enhver sky har en sølvkant!