Håndpleieprodukter

Sortér på

Time Repair (50ml) - Anti-ageing manikyrolje (Proff)

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjør hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.
Nyhet!

Time Repair (12ml) - Anti-ageing manikyrolje

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjør hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.

Perfect Palms (50 ml) - manikyrolje

En oase for tørre hender og neglebånd. Den luksuriøse oljen masseres inn i hendene, neglene og neglebåndene og gjør hendene silkemyke.

Tropical Treat (150ml) - håndrens/såpe

Tropical Treat er en håndvask med tredelt virkning. Renser effektivt, gir huden et klarere og friskere utseende, samt at negl og neglebånd absorberer fuktighet og pleiestoffer bedre. Tropical Treat er et viktig første skritt til en plettfri manikyr-behandling! Tropical Treat fungerer på tre måter. For det første renser den grundig, for det andre bidrar den til at huden får et ungdommelig og sunt utseende. For det tredje hjelper den neglebåndet, neglene og huden til å absorbere fuktighet og balsam mer effektivt. Bruk Tropical Treat minst en gang i uken for å rense og tilføre hendene fuktighet slik at hendene både ser, og føler seg vakre!

Tropical Treat (1 L) - håndrens/såpe (Proff)

SALONGSTØRRELSE - Tropical Treat er en håndvask med tredelt virkning. Renser effektivt, gir huden et klarere og friskere utseende, samt at negl og neglebånd absorberer fuktighet og pleiestoffer bedre. Tropical Treat er et viktig første skritt til en plettfri manikyr-behandling! Tropical Treat fungerer på tre måter. For det første renser den grundig, for det andre bidrar den til at huden får et ungdommelig og sunt utseende. For det tredje hjelper den neglebåndet, neglene og huden til å absorbere fuktighet og balsam mer effektivt. Bruk Tropical Treat minst en gang i uken for å rense og tilføre hendene fuktighet slik at hendene både ser, og føler seg vakre!

Best Defense håndkrem (150ml med pumpe)

Multifunksjonell håndkrem med pumpe. Føles som å ha på usynlige hansker! - Trekker lett inn i huden - 24 timers (dag/natt) pleie for å oppnå glatt og myk hud - Motvirker pigmentflekker - Beskytter mot UVA stråling SPF20
Nyhet!

Time Repair (150ml med pumpe) - Anti-ageing håndkrem (Proff)

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dyptvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.

Time Repair (75ml) - Anti-ageing håndkrem

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dypvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.

Diamond Skin Like Silk (400g) - microdermabrasjon hender (Proff)

SALONGSTØRRELSE - Diamond Skin Like Silk er en luksuriøs microdermabrasjon/peeling for hendene som inneholder ekte diamantpartikler - berømte for sine poleringskvaliteter. Inneholder videre hibiscus som er rik på AHA og antioksidanter, samt naturlig loofah som er mykgjørende. Prikken over i'en er avocado som er rik på vitaminer og meget effektiv mot tørr hud, samt druekjerneolje - rik på vitamin A, vitamin E og antioksidanter. Etter en behandling med Diamond Skin Like Silk vil dine hender føle seg som helt nye, myke og glatte og fremstå som ungdommelige med en smidig myk hud!