Callus Peel Skin Softener Essence 500ml m. pumpe (Proff)

Enkel og kostnadseffektiv behandling for å fjerne hardheter og tørr hud under føtter. Passer fint å bruke også for diabetikere og gravide. Kontakt oss for behandlingstips og ingrediensliste. Se mer under.

Løser opp hardheter og tørr hud på 5-7 min.

Deretter files hardheter og den tørre huden under føttene enkelt bort.

Be oss gjerne om en veiledning til hvordan bruke produktet.

Perfekt for alle salonger som ikke ønsker å bruke kniv eller maskinell behandling.

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Callus Peel Moisture Cream (100ml) - fotkrem

En fuktighetskrem for føttene som er spesielt laget for å gi en perfekt avslutning på en komplett CALLUS PEEL behandling. En flott fotkrem som kunden ellers kan benytte ved enhver anledning. Spør oss gjerne om komplett ingrediensliste.

Skin Softener - Fot 10 stk/behandlinger (2 + 2 pads i hver pakke)

Totalt 10 stk/behandlinger. Hver pakke inneholder 2 stk Skin Softener pads for behandling av hæler samt 2 pads for behandling av øvrige trykkbelastede områder. Produktet er basisproduktet i den 15 minutter effektive fotbehandlingen. Se mer under! Hovedingredienser: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Ethyl Alcohol, Carbomer, Citri Acid og Lactic Acid. Spør oss gjerne om detaljert ingrediensliste.

Precision Corrector liquid (12ml) - neglelakk korreksjon m. liten pensel

For en perfekt FRANSK MANIKYR. Et genialt 3-i-1 produkt som ikke kun rydder opp feil ved legging av neglelakken, men som også er nøkkelen for å legge en perfekt fransk manikyr eller en "Naked Moon" manikyr.