Callus Peel (Fot)

SELGES KUN FOR PROFESJONELT SALONGBRUK!

Callus Peel er en unik pedikyrbehandling som gir salongkunden babymyke føtter på 15-20 minutter i en enkel 4 trinns behandling. Behandlingen er smertefri og oppleves mere som en reflexologisk fotmassasje. Siden 1987 har Callus Peel gradvis økt sine markedsandeler. Ikke gjennom store og kostbare annonse og markedsførings kampanjer men gjennom svært gode, enkle og tilforlatelige produkter til rimelige priser og basert på helt naturlige ingredienser. De fire Callus Peel produktene som trengs for en behandlng forvandler hard hud til babymyke føtter og har på kort tid blitt meget populære hos hud og fotpleie salonger også i Norge.

Hovedingredienser: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Ethyl Alcohol, Carbomer, Citri Acid og Lactic Acid.

Du kan se en demonstrasjon av behandlingen i vår blogg!

Vis som Rutenett Liste
Sortér på
Vis per side

Skin Softener - Fot (2 pads i hver pakke) - (Proff)

Pakken inneholder 2 stk Skin Softener pads for behandling av et par føtter. Produktet er basis i den effektive fotbehandlingen. Se mer under!

Skrape - (Proff)

Et plastikkverktøy som brukes i forbindelse med en CALLUS PEEL behandling. En gjennomtenkt design gir et komfortabelt grep for salongbehandler og gjør det særdeles enkelt å fjerne den døde huden etter 15 minutters behandlingen med SKIN SOFTENER. Kan enkelt steriliseres.

Fotfil - (Proff)

Polerer fotsålen før den siste avslutningen med fuktighetskremen. Unik og ergonomisk design, behagelig i bruk og gir en kraftfull effekt. Kan steriliseres. Brukes sammen med filpolstere som fjernes og kastes etter behandlingen.

Ekstra polstere til fotfil (10stk/pakke) - (Proff)

Pakken inneholder 10 stk polstere som enkelt festes på fotfilen og kastes etter behandlingen. Pakken rekker til 10 behandlinger.

Moisture Cream (100ml) - fotkrem (mersalgs produkt)

En fuktighetskrem for føttene som er spesielt laget for å gi en perfekt avslutning på en komplett CALLUS PEEL behandling. En flott fotkrem som kunden ellers kan benytte ved enhver anledning.