Callus Peel (Fot)

ENKELTE AV PRODUKTENE SELGES KUN FOR PROFESJONELT SALONGBRUK!

Callus Peel fra WellMax består av flere produkter slik som Skin Softener som er en pedikyrbehandling som effektivt fjerner hard og tørr hud under føttene og som gir babymyke føtter på 15 minutter i en enkel 4 trinns behandling. Behandlingen er smertefri og oppleves mere som en reflexologisk fotmassasje. På markedet siden 1987. Gode, enkle og tilforlatelige produkter til rimelige priser og basert på helt naturlige ingredienser. De fire Callus Peel produktene som trengs for en behandlng forvandler hard hud til babymyke føtter og har blitt meget populære hos hud og fotpleie salonger også i Norge.

For å møte markedets behov for ikke kun å behandle hælen men også øvrige trykkbelastede områder inneholder pakkene nå 2 + 2 pads og ikke kun 2 som tidligere.

Hovedingredienser: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Ethyl Alcohol, Carbomer, Citri Acid og Lactic Acid. Spør oss gjerne om detaljert ingrediensliste.

Du kan se en demonstrasjon av behandlingen i vår blogg!

Callus Peel Mist er en nyhet og er en av de mest unike og innovative produktene på markedet for rask fjerning av hard og tørr hud under føttene. 

Fotfilen og Moisture Cream gjør pedikyrbehandlingen komplett. Den siste nyheten er X File som er en ekspressbehandling for å fjerne hard hud under føttene - uten at foregående behandling er nødvendig.

Vis som Rutenett Liste
Sortér på
Vis per side

Callus Peel Mist (100 ml)

En av de mest unike og innovative produktene på markedet for rask fjerning av hard og tørr hud under føttene. Produktet inneholder kun naturlige ingredienser og har en pH på 6,8 hvor sammenlignbare produkter på markedet er sterkt alkaliske med en pH på over 13. Callus Peel Mist tilfører 50% mer fuktighet til huden enn sammenlignbare produkter. Produktet er sikker å bruke også for gravide og diabetikere uten bivirkninger.
Nyhet!

Skin Softener - Fot 10 stk/behandlinger (2 + 2 pads i hver pakke) - (Proff)

Totalt 10 stk/behandlinger. Hver pakke inneholder 2 stk Skin Softener pads for behandling av hæler samt 2 pads for behandling av øvrige trykkbelastede områder. Produktet er basisproduktet i den 15 minutter effektive fotbehandlingen. Se mer under! Hovedingredienser: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Ethyl Alcohol, Carbomer, Citri Acid og Lactic Acid. Spør oss gjerne om detaljert ingrediensliste.

Skin Softener - Fot/ 1 behandling (2 + 2 pads i hver pakke) - (Proff)

Pakken inneholder 2 stk Skin Softener pads for behandling av hæler samt 2 pads for behandling av øvrige trykkbelastede områder . Produktet er basis i den 15 minutter effektive fotbehandlingen. Se mer under! Hovedingredienser: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Ethyl Alcohol, Carbomer, Citri Acid og Lactic Acid. Spør oss gjerne om detaljert ingrediensliste.

Skrape - (Proff)

Et plastikkverktøy som brukes i forbindelse med en CALLUS PEEL behandling. En gjennomtenkt design gir et komfortabelt grep for salongbehandler og gjør det særdeles enkelt å fjerne den døde huden etter 15 minutters behandlingen med SKIN SOFTENER. Kan enkelt steriliseres.

Fotfil - (Proff)

Polerer fotsålen før den siste avslutningen med fuktighetskremen. Unik og ergonomisk design, behagelig i bruk og gir en kraftfull effekt. Kan steriliseres. Brukes sammen med filpolstere som fjernes og kastes etter behandlingen.

Ekstra pads til fotfil (10stk/pakke) - (Proff)

Pakken inneholder 10 stk polstre som enkelt festes på fotfilen og kastes etter behandlingen. Pakken rekker til 10 behandlinger.

Moisture Cream (100ml) - fotkrem (mersalgs produkt)

En fuktighetskrem for føttene som er spesielt laget for å gi en perfekt avslutning på en komplett CALLUS PEEL behandling. En flott fotkrem som kunden ellers kan benytte ved enhver anledning. Spør oss gjerne om komplett ingrediensliste.

X File Kit (inkl. 2 refill pads) Ekspress fjerning av hardheter under føtter/hæl

Ny og innovativ fil med behandlings pad for ekspressfjerning av død hud og hardheter under foten. Våt filen og sett i gang og fil med en gang. Behandlingen tar 3 minutter. Se mer info under.
Nyhet!