Basissortiment

I basisfarger finner du våre klassiske farger. Neglelakkene er lette å påføre og varer lenge uten å flake. Kvalitetslakker med farge som ikke falmer. High gloss shine.

Sortér på
Vis per side

Undercurrent 12ml

En svært luksuriøs lakk med en dyp "mosegrønn" svart-farge. En klassisk motvekt mot den ellers så klassiske rød-svarte. Meget sofistikert og svært elegant!

Graycious 12ml

En "våpenmetallic" dyp grå nyanse. Perfekt for å oppnå en elegant sensuell look!

Embellish Me 12ml

En dyp, lilla lakk med et ekko av aubergine. Embellish Me har en fantastisk rik og kremet finish som bare er GLAMORØS!

Diamond Diva 12ml

Rett og slett en fantastisk farge som ser ut som smeltet sølv på neglen. Diamond Diva kan brukes på negletippen sammen med mange forskjellige farger for å skape en "Funky" fransk look.

The Heiress 12ml

En veldig varm, rik og ettertraktet farge. Fiolett i kombinasjon med litt "humørsyke" blåtoner. Denne fargen vil aldri være malplassert...

Honey Trap 12ml

Honey Trap har en naturlig nakentone som skaper et klassisk, elegant og sofistikert utseende. Gir en fransk manikyr-effekt. Med bare denne fargen kan du enkelt å oppnå et perfekt resultat.

Miss Behavin 12ml

Litt annerledes enn mange andre lakker. En midnattsblå farge som opprinnelig ble lansert som en sesong/kolleksjon-farge, men som ble så populær at den bare var nødt for å bli værende i basissortimentet! En av de lakkene som selger som bare det!

Dress To Impress

Oppnå salong-resultat med Dressed To Impress! En spesialdesignet børste for perfekt påføring gir en langvarig og flassfri lilla høyglans farge.

Provocative 12ml - Verdens stjernenes valg!

Provocative er en klassisk rødnyanse. Kompletterer perfekt den "lille sorte". Prøv den gjerne sammen med leppestiften Ravishing Red Lip Dual.

Passion 12ml - Verdens stjernenes valg!

Passion er en klassisk og sofistikert rødfarge med rendyrket stil og glamour. Prøv den gjerne sammen med leppestiften Love That Red Lip Dual.

Vamp 12ml - Verdens stjernenes valg!

Vamp er en moderne klassiker. Glem alt du har hørt om at sterke farger trenger lange negler. Vamp er flott også på korte negler!

Jailbird 12ml

Fengselfugl eller en paradisfugl? Jailbird appellerer med blågrønne hint og gir neglene en lett metallisk skimmer. Hvorfor være en kjedelig spurv når du kan være en eksotisk fugl?

Creme De La Creme 12ml

Crème De La Crème er diskret, men fremtoningen er "disse neglene ser flotte ut". Bruk alene, eller som en vakker fransk manikyr over en hvit tupp.

Sugar & Spice 12ml

En lett kremfarge med et sukkertøy-glitter som er uimotståelig! Bruk den over en negl med hvit negletupp, så får du en fantastisk fransk manikyr!

Not Tonight 12ml

En modifisert farge som har den samme dype fargen som VAMP (også i basissortimentet), men uten rødtonen for de som ikke ønsker den. En mørk, men fortsatt varm farge som mange foretrekker.

Feel The Burn 12ml

En varm og jordnær lakk, men samtidig svært sofistikert - en lakk med stor selvsikkerhet. Bruk den gjerne sammen med din "lille sorte" favoritt. Du vil garantert dele ut kveldens knock out!

Leading Lilac 12ml

Denne glitrende, lilla lakken gir omgivelsene et inntrykk av at du bevisst ønsker å nedtone inntrykket av glamour, samtidig som at den er der! Kan det bli mer sofistikert? En svært holdbar farge som passer perfekt til de fleste hudtyper.

Forbidden Territory 12ml

En fabelaktig farge som perfekt matcher når du ønsker en mer enkel stil. Veldig slitesterk for dine aktiviteter på dagtid, men får deg også til å se sofistikert ut på kveld- og nattestid!

No Comment 12ml

Denne lakken er bare GLAMOUR! Fargen sier alt om omgivelsene. Hemmelighetsfull, med undertoner av mørke plommer og en fantastisk dybde i kombinasjon med en elektrisk glans. Er det noe mer å si?

Plush Pink 12ml

En varm, dyp rosafarge, som er feminin uten å bli for mye "fjortis"

Brief Encounter 12ml

En ny vri på brunbeige med et sofistikert skimmer.

Apricot Blush 12ml

En solrik, tidløs lett nyanse som gir neglene varme og eleganse. En perfekt og sofistikert finish.

Queen Heera 12ml

Heera - gudinnenes dronning, er gjort levende med denne metallic-gylne fargen, som når den tørker får en flott chrome-finish.

3 Times A Lady 12ml

3 ganger Lady gir et utseende som går fra helt ren til ugjennomsiktig avhengig av antall strøk du legger. Gir en myk krem finish på neglene.

Twinkle Twinkle 12ml

En høyglans neglelakk, som glitrer som en stjerne.

Angel Dust 12ml

En klarlakk med "millioner" av sølvgnistrende partikler. Nydelig på egenhånd eller som et toppstrøk over hvilken som helst farge.

Bronzed Babe 12ml

En perfekt dag- eller kveldsfarge som passer alle hudtyper og alle anledninger. En varm og klassisk nyanse.

Butterfly Wings 12ml

En perfekt farge på egenhånd eller som del av en fransk manikyr. Perfekt for kvinnen som skal stå brud!

Caught Red Handed 12ml

En virkelig favoritt som har fått strålende kritikk av mange skjønnhetsmagasiner! En lys rød farge som gir et "slemt", men samtidig hyggelig inntrykk. Suveren fargedybde, et metallisk 3-D flimmer og en utrolig høyglans!

Cool Blue 12ml

En kremet baby-blå farge som er frisk, morsom og moteriktig hele året.Hvis du ønsker å vise frem perfekte og vakre negler er denne nyanse et godt valg!

Crushed Grape 12ml

Denne nydelige og kremfargede druenyansen er ideell for dag- eller kveldsbruk. En chic farge som alltid vil være i tiden.

I Love Juicy 12ml

En dyp og rik korallfarge. En solfylt tone som er varm og levende. Prøv den gjerne sammen med leppestiften Hot Gossip Lip Dual.

Inkjet 12ml

En fabelaktig rik blåfarge med en finish som det mest kostbare og luksuriøse silke.

Just Perfect 12ml

En tidløs farge med varme og rafinnement. Den nøytrale nyansen gir neglene en varm tone og en vakker finish.

Maneater 12ml

Maneater beviser at svart er tilbake, og at det like farlig og elegant som noen gang. Uttrykk din motestil med denne sorte "wet look"-fargen!

Morning Dew 12ml

En perfekt jadegrønn farge inspirert av naturen.

Over The Rainbow 12ml

En eksplosjon av multi-farget glitter. Et ideelt tilbehør for spesielle anledninger!

Paparazzi 12ml

Paparazzi er perfekt for de som ønsker å bli lagt merke til. Et fyrverkeri av en farge som også er flott på korte negler.

Pillow Talk 12ml

En dyp rosafarge med snev av vin-nyanse. Saftig bærtone med en sensasjonell glans-finish.

Porcelain Doll 12ml

En virkelig porselen-nyanse som går sammen med alle hudtoner. En kremet, myk finish.

Pure White 12ml

Gir deg den perfekte fransk manikyr-neglekanten. En ugjennomsiktig, hvit farge som gir god tetthet med bare ett strøk. Legg gjerne et lag STARKERS (se eget produkt) over for et førsteklasses resultat.

Rebel 12ml

Plysj og dramatikk! En pulserende lilla som uttrykker sikker stil.

Starkers 12ml

Den perfekte fargen for å gi neglene et perfekt utseende. En vakker, fransk manikyr-nyanse som kan legges over en negl som er påført PURE WHITE (se eget produkt) ytterst på kanten.

Steel Appeal 12ml

En nøytral gråfarge som kompletterer svart på en perfekt måte. Har en myk, skimrende tone.

Stunning 12ml

Perfekt alene med sin myke, rene og bleke rosa-finish. Stunning er også en favoritt i salonger som del av en fransk manikyr.

Supermodel 12ml

Supermodel er en bestselger fordi den er helt i tiden og passer alle hudtyper/toner. Fargen gir et elegant inntrykk ved enhver anledning. Prøv den gjerne sammen med leppestiftet Sheer Bravery Lip Dual.

Whatever 12ml

En unik, kremet lilla som går bra sammen med olivenfarget hud.

Zero Gravity 12ml

Det er ikke lenger behov for å knytte høst og vinter til mørke farger. Denne lette, grå kremtonen lyser opp også den dystreste dag!

Diamond Ivory 12ml

En gjennomsiktig elfenben kremfarge med delikat diamantglitter og regnbueflimmer.

Golden Girl 12ml

En blendende gullfarge som får dine negler til å ligne iøynefallende juveler og kostbare smykker!

Natural White 12ml

En delikat nyanse som kan brukes helt alene, for seg selv, eller kun på negletuppene for å gi en naturlig touch av fransk eller amerikansk manikyr.

Viva La Diva 12ml

Viva La Diva vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden! Denne lakkfargen vil virkelig forløse ditt indre som ønsker å fremstå som en DIVA. Dette er en levende rødfarge som vil påkalle oppmerksomhet!

Temptress 12ml

En fantastisk glitrende rubinfarge.

Best Seller 12ml - Verdens stjernenes valg!

Bestseller var fargen mange av våre testbrukere valgte ut som en favoritt når fargeområdet ble utviklet, så hva annet kan den kalles enn Bestseller? Prøv den gjerne sammen med leppestiftet High Profile Lip Dual.

Get Your Côte 12ml

En fantastisk asurblå farge rett fra Catwalken.

All About Me 12ml - neglelakk

En voksen rosafarge som er perfekt for jenter i alle aldre. Nydelig også på tånegler. Finnes også i LonGELity (gel)